Referenties

[bgsection pex_attr_title=”” pex_attr_subtitle=”” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-light” pex_attr_bgcolor=”f7f7f7″ pex_attr_image=”” pex_attr_imageopacity=”0.1″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”252525″ pex_attr_textcolor=”000000″ pex_attr_height=””]

Beatrice…

Voor de eerste keer bij Lucienne geweest. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer heb ik veel geleerd bij haar. Mijn hoofdcriterium: een ultiem vrijheidsgevoel ervaren waar niets moet en alles mag zoals een grenzeloze creativiteit, is helemaal uitgekomen. Vol energie en goed opgeladen ben ik weer thuisgekomen. Lucienne is superlief en zeer gastvrij. Dankjewel!

Jo…

Voor de tweede keer naar Conil afgereisd om te schilderen. Klein groepje deelnemers; hard gewerkt. Lucienne is een geweldige vakvrouw waar je veel van kan leren in een gezellige relaxte omgeving. Je krijgt de ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen en tegelijkertijd leer je deze te verbeteren. Verder wordt je tevens verrast met lekkere hapjes. Naast schilderen kan Lucienne ook goed koken. De rest van de dag kun je naar het strand, wandelen en natuurlijk lekker eten. Een mooie combinatie! Volgend jaar weer.

Trudy Dreesen-Kraft…

Toplessen, toplocatie, topsfeer, kei-gezellig, top top top. Ik ga hier vaker komen!!!

Henrike v.d. Kraats…

Het was een feest om te schilderen bij Lucienne Frijns. En als toegift is ze tevreden over mijn doek 😃. Een plek en een gastvrouw/docent om bij terug te komen.

Rita Passies…

Ik heb ook enorm genoten. De verwachtingen zijn overtroffen! Aan iedereen die misschien nog twijfelt om te gaan: morgen een vlucht boeken!

Esther van Lier…

Enorm veel geleerd van Lucienne Frijns @lalucepaintings in het prachtige Conil de la Fronterra.
 De rust, de locatie, de vakkundige aanwijzingen, de verzorging van de inwendige mens hebben ertoe geleid dat we allen met een tevreden en met onverwacht talent en stijlen naar huis gaan. Ik kom terug. Nog zoveel te ontdekken, te proeven, te ervaren, te proberen…!

Luc Hommes…

Je hebt vakanties en vakanties, lekker luieren of een vakantie met excursies. Maar ook doe vakanties. Ik heb verleden jaar gekozen voor een doe- en relaxvakantie. Schildercursus bij Lucienne. Lekker genieten van zon, zee, eten en drinken en in de ochtend een gezellige schildercursus volgen. Midden in de natuur met rondom je gezellige mensen die ook schilderen en een lerares die met passie haar hobby “schilderen” aan je overbrengt. Met koffie maar ook een glaasje wijn en fruit om zo heerlijk te genieten van schilderen. Portret of toch stilleven, in een week tijd twee schilderijen gemaakt voor iemand die nooit geschilderd heeft. Ik heb ervan genoten.

Marion…

De ontspannen sfeer waarin je lekker creatief bezig kunt zijn, is er één waarin ik me meteen thuisvoelde. Ik heb erg veel lol gehad, lekker gerelaxt én het gevoel dat ik veel langer dan 1 week op vakantie ben geweest.

Marina…

Een onvergetelijke rustgevende vakantieweek met leuke resultaten. Een bijzonder gastvrij onthaal in een mooie omgeving. Super aanrader.

Ingrid…

Hola Lucienne, ik wilde je nogmaals laten weten hoe bijzonder ik de schilderdagen bij jou heb ervaren. Het overtrof meer dan mijn verwachtingen. Conil en omgeving vond ik verreweg het mooiste deel wat ik van Spanje heb gezien. Maar bovenal jouw enthousiasme, gastvrijheid, het flexibel zijn in het programma, je betrokkenheid en stimulans maken van de schilderweek een meer dan fantastische onvergetelijke ervaring. En dan niet te vergeten je artistieke kant. Ik vind je stijl fantastisch, waar jij toe in staat bent met een paar penseelstreken vind ik geweldig. Ik zou ieder jaar wel een weekje bij je willen komen schilderen en daar gaan we aan werken ook.

Dank je Lucienne, Liefs Ingrid

[/bgsection]