Schildervakantie

We zijn daar waar Spanje het mooist is

Blauwe hemel, turquoise zee, kilometers goudgele stranden en heerlijke zon. Een licht briesje, prachtige palmbomen, mooie dennebossen, olijfbomen…..

Toen ik naar Andalusië kwam waren mijn eerste gedachten: “hier moet ik mijn workshops aanbieden”. Deze prachtige omgeving met zijn speciale licht nodigt uit om heerlijk buiten te schilderen.

Doel schildervakantie

Het doel van deze schildervakantie is voor deelnemers om zich te verdiepen in het proces van tekenen en schilderen in mixed media en een persoonlijke interpretatie te ontdekken van het prachtige Andalusische landschap, een stilleven, model of portret. Informatieve demo’s zullen ervoor zorgen dat je je creatief gaat uiten door middel van levendige kleuren en expressieve penseelstreken.

De schilderlessen die van begin april tot eind oktober gehouden worden zijn vooral gericht op het uitleven van de individuele teken- en schilderswensen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Iedere cursist zal op zijn eigen niveau begeleid worden. Er wordt geschilderd buiten onder de palmbomen in een prachtige atmosfeer. De groepen zijn nooit groter dan 6 personen waardoor er voor iedereen veel persoonlijke aandacht is.

 

Ontmoeten van Mensen

Tijdens deze schildercursus maak ik je vertrouwd met verschillende aspecten, zoals compositie, kleuren en nieuwe technieken ter verbetering van je vaardigheden.

Er wordt geschilderd met acrylverf van uitstekende kwaliteit. Ezels, papier, schetsmateriaal, penselen en overig gereedschap is allemaal ter beschikking. Tevens zijn er twee doeken van 40/50 cm bij de cursusprijs inbegrepen.

Doel is het uitvinden waar iemands interesse ligt en mensen te enthousiasmeren en inspireren. Iedereen krijgt alle ruimte om in een ontspannen sfeer met zichzelf bezig te zijn.

Tevens kun je optioneel deelnemen aan diverse activiteiten zoals; Ruta de Tapas, fietsroutes, Whale-watching, excursies naar Cádiz, Vejer, kookworkshops (samen paëlla maken) wandelingen, surfen, ect…

Omdat we persoonlijke aandacht en een familiaire sfeer tijdens jouw verblijf zeer belangrijk vinden, vindt er elke zondagavond een welkomstborrel plaats waarbij we onder het genot van een glas wijn en tapas elkaar kunnen leren kennen.

Kiezen voor een schildercursus bij La Luce Paintings in Andalusië doe je vanuit talent, passie en plezier.  Maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en je liefde voor de kunst te delen. Daarnaast leer je als cursist ook van je medecursisten. Plezier in het creëren en vooral genieten staan in deze creatieve vakantie voorop!

Je zult tot verrassende resultaten komen en ervaren hoeveel plezier het schilderen je brengt.

 

Deelname Schilderworkshop

De prijs van de schildervakantie is € 320,— inclusief:

5 daagse workshop (17,5 uur)

Workshops van 9.30 – 13 uur

Welkomstborrel met wijn en tapa

Gebruik van alle materialen

Twee doeken van 40/50 cm

Ik verheug me op jullie komst!

Ook de transfers van de luchthaven kunnen door ons geregeld worden. Dit kun je aangeven bij de reservering.

 

 

Deelname per dag is ook mogelijk ( 3,5 uur voor € 70,–)